Drunk in love

Gårdagen var nog den roligaste dagen på länge! 
Började dagen med en tripp till bygdsiljum med massa vänner, vi kom hem vid 4. På kvällen for jag till Issa där vi bara myste massa tjejer!
Lånar två bilder av Anna eftersom jag är så dålig på att ta bilder. 
 
 
 

Let it go

Kvällen har bestått av tjejmys hemma hos Isabell där alla tjejerna var samlade för lite galenpanna och just dance. 
Imorgon stiger jag upp tidigt eftersom vi ska till bygdsiljum och åka. Får hämtning halv 10 så kanske bäst jag slår på något jag kan somna till snarast.
 

Kvällen

Kvällen har först bestått av bad med Lina och Anna sedan umgicks vi med Emil en liten stund innan det blev hg. Kom hem vid cirka halv 10 och har bara legat och slöat vid datorn sen dess. Fick nyss en fetttttt värk i min döda tand som jag egentligen inte borde ha eftersom att den är död så jag ska egentligen inte ens känna av något. Trodde seriöst att jag skulle börja grina nyss, fick panik för det gjorde så ont. Sprang ner och slängde i min tre alvedon, drack vatten, försökte värma tanden (?), gjorde massa konstiga grejer. Nu har det iallafall gått över och kan egentligen inte vara lyckligare. Tandvärk måste vara det mest smärtsamma värk man kan ha..
Lånar denna smexiga bild från Anna.
 

LOV

Har haft en väääääääldigt lugn helg måste jag säga! 
I fredags for jag till Sinicca där även Isabell och Julia höll till. Vi såg lite let's dance och dansade väldigt mycker själva haha..
Lördagkväll for jag till Moa som hade sin systers lägenhet över helgen. Där var även Elin och Crickan, vi satt mest och pratade och såg lite tv. Senare kom ytterligare några av Moas klasskompisar för att hälsa på. Vi for sedan på max och åt och det slutade med att jag och Moa satt kvar där själva till cirka halv 2 då det kom nåra boys och minglade sönder med oss haha.. Vi fick skjuts hem och somnade vääldigt gott!
Jag sov även där igår till idag och vi har typ mest spelat cod, sett film och lekt med kisseungarna. Vi unnade oss även massa onyttigheter hehe.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0