Torsdag

Händer inte alls mycket i mitt liv just nu haha.. 
Sitter iallafall på skolan nu och lyssnar när Viktoria snackar om syrgas! 
Efter skolan blir det nog att plugga lite eftersom vi har prov på måndag. Imorgon efter skolan far jag till Åbyn och sover där en natt hos Elina. Vi ska äta massa gott och bada jacuzzi, det kommer nog bli supermysigt!
 
SKolans internet laggar sönder så går ej lägga upp bilder

Första skoldagen

Dagen började med upprop halv nio sen lektioner kl 12 så gick hem och sov där ett tag på morgonen. 
Vårt schema är väl inte det sämsta jag sett så kan inte direkt klaga! Är dock inte taggad på praktik nästan hela terminen efter jul menmen.. Kvällen kommer nog inte bestå av mycket alls förutom idol och ph!
 

Har typ inga bilder på paddan förutom utomlandsbilder så ni får nöja er med det ett tag framåt! 

Tisdag

Snart har jag äntligen jobbat färdigt för i sommar! Imorgon är sista dagen, blir även surströmming till middag imorgon och det är såå gott. 
Dagen har mest bestått av jobb från 7-16 sen efter det har jag bara tagit de lugnt här hemma. Ska alldeles strax fara och handla det sista inför torsdag! 


Randombild från i sommar på mig Sinicca å Emm 

Bulgarien om 5 dagar

På torsdag drar jag och brudarna till Bulgarien och är såååå taggad. Vi bokade i januari och tiden har verkligen bara flygit förbi! Känns lite trist att det typ ska bli 32 grader här hemma när vi far men vad gör de om tusen år, vi kommer ända ha så förbannat roligt! 



Slå mig hårt i ansiktet så får jag känna att jag lever


Gårkvällen bjöd på festligheter i åbyn där vi firade Filippa och Louise som snart fyller år! Idag har jag inte gjort nånting och lär bli lika så ikväll.



RSS 2.0