Nyårsafton

Sitter just nu och väntar på att Amanda och Maja ska bli klara hos Amandas bror. Vi plus Moa ska käka middag hos Amanda sen far vi till Molly och håller på där!
 

You left me like we were nothing. Like i was nothing.

Molly kom hit vid 10 ungefär och då masade vi oss till frasses och tjockade oss lite hehe..
Vi träffade Oskar och Jonte efter de en pytteliten stund och sen gick vi till mig. Molly for för ett litet tag sen ochnu har jag tänkt se gossip girl och förmodligen somnar jag någorlunda tidigt ikväll.
Bjuder på någo konstig bild
 

Känn ingen sorg

I lördags umgicks jag bara med vänner och hade roligt!
Igår var jag med Molly större delen av dagen och även kvällen. Sofia Filippa och Emil var också med under kvällen och vi såg bara film och myste på! Vaknade hos Molly imorse och vi drog till hennes stuga i Bureå nästan direkt.
Är hemma nu och ska strax äta och sedan fixa naglarna inför imorgon! Känns så jäävla skönt att vi äntligen har fasta planer inför imorgon!
Ikväll ska jag umgås med Molly och kanske några fler:).
snygg
 

saturdaaaaaaay

Jag sov faktiskt riktigt gott inatt! Drömde dock väldigt jobbiga drömmar så vaknade några gånger men det är alltid så skönt att somna om igen. Hatar dock att vakna såhär jävla sent, får typ panik haha..
Har inga planer för dagen och ikväll får vi se vad som händeR!
 

Myskväll

Ligger hemma hos molly nu med hon och Sanya. Vi ser despicable me och äter massa gott! Ska gå hem lite senare och sova så jävla gott hade jag tänkt. Imorgon på dagen har jag inga planer och inför kvällen lika så! 




I can't help what i'm feeling now

Gårdagen spenderades först i Umeå med Filippa och sedan på kvällen blev det festligheter! 
Kan lägga ut bilder på det jag köpte lite senare men nu ska jag typ ta en nap eller något, har sovit två timmar på 52 timmar.. Är någorlunda död.
 
 
 

I just want us to be somehow

Kvällen har bestått av vänner. Vi har inte gjort så mycket alls förutom att vara ute å åkt runt å runt typ. Vi har dock käkat också och haft lite disco i bilen haha..
Sitter hemma hos Filippa nu och lyssnar medans hon spelar gitarr och sjunger, hon är såå duktig hihi!
Imorgon ska vi upp tidigt eftersom vi ska ta bussen vid 8 till Umeå för att shoppaaaa. Kommer vara helt död. 
DEt där är typ jag
 

Angående ask

Har bytt ask nu hehe.. Eftersom jag hade en för 8 månader sen men jag inaktiverade den av någon konstig anledning och eftersom min facebook är kopplat till det så byter jag tillbaka till den här. 

Julafton

Vaknade kring 12 av att mamma tvingade ner mig på frukost. Efter det träffade jag Filippa ett tag sen gjorde jag mig iordning eftersom vi skulle vara hos moster vid 3. Vi såg kalle anka och vid cirka halv 5 åt vi middag! Mellan kanske 7 och 8 öppnade vi julklappar och sedan dracks de alla möjliga alkoholsorter! Sprang ut och träffade Filippa igen och vi satt bara å prata. Vid cirka 11 fick jag hämtning av Julia och Robin. Julia for sen hem och då hämtade vi upp Alicia. 
Tråkig som jag är tog jag inte några bilder.
 

Mina julklappar

Från H&M
 
Från Gina Tricot
 

Proteinpulver, smyckesskrin, ett par ''tights'' från new yorker, linne från veromoda, schampo/balsam från kicks, fleece.
 
Bärbar iphoneladdare, typ fleecetights, myssockar, fingervantar, piller för hår naglar och hud, vantar.
 
Adidasväska, presentkort på H&M & BIKBOK, spotifypremium, mascara, VS bodysplash, pengar!
 
 

Ask me to stay and i'm not gonna leave

Blev ingen lång runda på stan idag eftersom det var så äckligt mycket folk. Gick bara in på vissa affärer tvärt sen åt vi på subway! 
Ikväll har jag städat, agerat tomte och nu sitter jag med familjen och spelar bingolotto. Har faktiskt vunnit en nyårlott som de flesta av mina vänner verkar ha haha.. 
Blir att träffa Sofia och några när detta är slut sedan sova!
Frida ser ut som en staty 
 

Ask.fm

Har skaffat mig en sånhär Ask.fm såhär 1000 år efter alla andra eftersom att jag har ett så tråkigt liv hehe.
Den heter iallafall Ask.fm/fannypetterssons så om ni känner för det kan ni ju ställa någon vänligt fråga eller nått :)
Kör på en sånhär om ingen skulle orka klicka sig in hehe

Somewhere only we know

Helgen har bestått av massa roligt! I fredags vart de lite festligheter och igår blev det innebandy och fotboll på kanal. 
Min bästis har även kommit hem över jul och är hos henne just nu! Vi har bara tagit det jävligt piano ikväll och bara myst! Imorgon ska vi springa ner på stan och sen på kvällen blir det nog bara att vara hemma med familjen.
 

Minns att vi var lyckliga igår, nu vet ingen hur jag mår

Har äntligen lyckats gjort klart allt skolarbete som ska vara inne innan imorgon! 
Ikväll har jag och Filippa haft lite myskväll hos henne med massa gott. Imorgon börjar jag halv 12 men ska springa en snabbis på stan med Julia innan det! Morgonkvällensplaner är lite osäkra än men någonting kul hittas väl på!
 

Har fredag i mitt huvud

Det känns verkligen som fredag idag.. 
Men slutar iaf om 5 minuter och det kändes väldigt skönt! Ska då möta upp Amanda för att käka på tatung sedan köpa lite julklappar. Ikväll ska jag vara med Ebba, Sofia, Linnea och Stina. Vi ska köra julklappsleken:)!
oldpic
 

Somewhere only we know

Gjorde bort svenska provet i fredags och idag blev jag äntligen klar med historia inlämningsuppgiften! nu ska jag bara läsa ut en bok till på fredag och skriva lite om den sen bara gå igenom snabbt om nånting vi skulle ha förhör om på Onsdag eller torsdag, minns inte riktigt! 
Idag fyller moster år så jag väntar på Frida som kommer med planet hem från Stockholm om cirka två timmar, då ska vi gå Upp en gata och äta massa gott! 
Funderar på att ta en liten promenad innan om det inte regnar så mycket! 
Sitter i Fridas rum med hennes iPad eftersom min dator har stora värmeproblem så deg laggar bara sönder:):)
 

Sena nätter, tomma glas

Blev en lång och händelserik natt igår. Känns som att vi var överalllt och ingenstans typ, men kul hade jag iaf!
Kom dock hem halv 6 på morgonen med mysigt sovsällskap. 
Idag har jag följt Filippa på en promenad till norrhammar och jag vet inte vad som hände men vi hade så roligt och skrattade åt allt haha.. Tog en nap vid middagen och spenderade sedan kvällen hos Filippa framför dieselråttor och sjömansmöss!
 

you took me by surprise

Vaknade upp tröttare än någonsin.. Har fruktansvärt ont i huvudet också.
Skulle egentligen till Sofia ikväll men hon blev tyvärr sjuk imorse så det blev lite ändrade planer, kommer säkert vara kul endå! Har hunnit träffa Filippa en stund nu på morgonen och nu väntar jag på att mamma ska komma hem så jag får veta vad det blir för middag hehehh
Gammal bild på mig och soften
 

He found somebody new, someone better

Kvällen har bara bestått av massa mys hemms hos Sofia. 
Jag for dit direkt efter skolan och båda vi somnade i hennes säng. Sofia lagade mat åt mig och henne och det var såååå gott! 
Vid halv 9 kom Sinicca Isabell och Julia och livade upp stämningen. Vi har sett film, haft massage och ätit massa gott! 
Ligger i sängen nu, kommer sova hur gott som helst inatt, ska verkligen sova ut imorgon!
 

Torsdag

Den här veckan har gått helt sinnes fort, känns som de nyss var helg. 
Imorgon väntar iallafall ett fett prov i svenska och jag har lite panikångest. Tycker det är sååå jobbigt att plugga särskilt när man inte direkt vet vad man ska plugga på heller.. Håller tummarna att jag klarar det. Imorgon har jag inga planer så om någon vill göra något spännande kan ni ju höra av er!
Bjuder på en bild från då jag slog ut en bit av tanden haha
 

Summertime sadness

 
 

All i want for christmas is you

Helgen blev väldigt lyckad! Träffade sjukt trevlig folk och hade allmänt roligt. 
Igår hann jag även förbi Piteå med Julia Isabell och Robin, vi sprang en snabbis på stan och på dollarstore. Köpte bara lite småtjafs där. 
Efter skolan ska jag hem och senare möta upp Lina för lite käk!
 
blir ett bildlöst inlägg eftersom att laggar men kan lägga up några få bilder från i helgen senare!

Allting har ett slut

Morgonen började med idrott. Det var kul till en början men slutade i kaos eftersom det är tredje världskriget i våran klass. Sitter på historian nu och jag börjar få ångest inför alla prov å grejer vi ska ha nu innan jul. 
Helgen kommer bjuda på festligheter eftersom Sofia fyller år! Efter skolan har jag inga planer förutom att gå en sväng på stan med Mickan och Elina. 

Jag saknar sommaren sååå mycket. En bild från i somras på mig och Isak.

RSS 2.0