Last soul on earth

Veckorna bara rusar förbi och har nu varit tre veckor på praktiken. 
Alltså vädret igår, för regnade det i typ 10 min sen sluta de i typ 2 min sen börja det om osv, satt på skolan och övervägde att gå hem istället ner på stan men när vi slutade regnade det inte så for på stan och det är ett beslut jag ångrar. Frida fick tillochmed hämta mig på stan för jag var så jävla blöt. 
Igår var vi några tjejer här hos mig sen for vi vidare till yttervik till Julijas födelsedagsfest!
Ikväll lutar planerna mot Klutmark!
Saknar Amanda
 

Why am i so afraid to lose you when you are not even mine

Fredag idag och det är väl skönt. Den här veckan har gått så jävla fort att jag inte ens hunnit med. Ikväll blir det förhoppningsvis festligheter. Annars har jag inte gjort mycket alls idag förutom lämnat in den sen fått tillbaka den och nu funkar den som den ska! Har dock inga nummer eller nånting på den.
 

When you love someone but it goes to waste, could it be worse?

Fick ju tillbaka min mobil och var glad att ja äntligen kunde få börja ladda över bilder och så men efter 20 minuter laggade den mer än vad den gjort förut:) Jag har varit så nära på att slänga den i marken för jag blir så arg. Den har raderat massa viktiga anteckningar som jag hade. Så ska dit imorgon vid 11 innan jag börjar och lämna in den igen, om han inte fixar det nu så blir jag ledsen i ögat.
 
 

I never hit so hard in love

Mamma har varit jätte snäll och lagat min fruktansvärt trasiga mobil. Var tvungen att fara tillbaka med den idag för den har typ ett eget liv, det är precis som att någon trycker på skärmen ibland och kan inte göra något åt det. Det skulle ta en timme så ska dit vid 4 och hämta den sen en snabbis på stan och köpa lite grejer!
 
 

Don't you ever say I just walked away, I will always want you

Helgen har varit helt okej fast jag saknat en person mer än allt annat. Praktiken rullar på och jag tror jag kommer överleva den iallafalll. Just nu gör jag inte mycket alls och ikväll blir det träning med min pingla Jullan. 

The worst feeling is feeling unwanted

Började praktiken idag, var dock bara där i två timmar så det var ganska skönt. Börjar 8 imorgon och när jag slutar måste jag verkligen till skolan för jag kom på att vi har prov på onsdag och har inte tagit hem datorn där jag har allting så lär sitta hela kvällen imorgon med plugg.
 

Vi röker bort vår sorg men den slår oss dagen efter


Kräftor

Igår efter skolan for jag Malin och Sofia till bonnstan och fotade lite, fastnar dock aldrig på bild och särskilt inte på enskilda bilder men kan bjuda på en på oss tre. Igårkväll for jag Malin, Sofia Emil osv och fångade kräftor, det var faktiskt riktigt roligt att håva upp dom ur vattnet. Hade dock mina ballerina och upptäckte idag att dom är bruna av lera haha.. 
 

You think you know people, and then they surprise you

 

Even if I spend the whole day with you, I miss you the second you leave

Imorgon är det fredag, den här veckan har gått fruktansvärt fort. Tror det blir festligheter imorgon kväll om jag fattat det rätt. 
 
 
 
 

Torsdag

Nästa vecka börjar vi våran praktik i 10 veckor. Ser verkligen inte fram emot det, jag går faktiskt hellre skola än å praktisera. Som tur är så ska vi vara i skolan onsdagar och fredagar och båda dom dagarna har jag sovmorgon så klagar inte! Dock så måste vi MINST praktisera en helg, fy och fan säger jag bara. 

Gammal bild på dom finaste
 
 

Sjuk

Har dragit på mig världens förkylning och önskar av hela mitt hjärta att den ska gå över inom kort. 
Gammal bild på mig å mickis
 
 
 

Helgen

Spenderade fredagen hemma hos Julia med massa mysigt folk och fick senare somna bredvid min finaste. I lördags åt jag på matfesten med Maja & Lina senare for vi till Maja en stund. Jag och Lina for därifrån vid kanske 10 och då for vi till krysset och åt lite pommes med Harpa och Oskar. Efter det skildes jag och Lina då jag for hem. 
 

RSS 2.0