5 saker jag älskar

• Att få massage
• Sova
• Att ha pengar
• Äta
• Shoppa

When you try your best but you don't succeed

Ikväll har jag varit hos Sonia. Vi har städat lite, handlat, sett tv och pratat massor!
Efter skolan idag for jag hem och sov till typ halv 6.
Imorgon är det fredag och kan inte längta mer än vad jag redan gör, har redan planer för fredag och söndag! Plus att jag är ledig på måndag, älskar livet just nu! Hade dock inte skadat om jag hade haft lite pengar som ja kunde leva med..

Obey

Har fått hem två obey tröjor som jag har beställt, nu kommer alla hata och säga: öh vet du ens vad det betyder blablabla, ja jag vet vad det betyder, inte precis satt jag har fördjupat mig i de osv men ja tycker märket är snyggt och kläderna också:)


Shopping

Efter skolan idag for och mamma ner på stan, vi skulle köpa innegympaskor till mig men de slutade med att jag fick med mig ett till par skor hem och cykelbyxor! Även mamma fyndade ett par skor. Ikväll ska vi vidare till solbacken för att leta några mer "vinteraktiga" skor:)


I think about you

Ikväll har jag varit med Molly, vi har ätit, bakat och cyklat å pluggat lite, å sett film. Ligger iallafall i sängen nu och hoppas på att jag kan nog mycket till provet imorgon..


M;åndag

Sitter på skolan nu och har Engelska. ´Jävligt tråkigt för jag är klar fast får ju lattja omkring på datorn då!
 

Bio

Ikväll har jag varit på bio med Ella axel och Albin, vi såg ego. Tycker den va riktigt bra:)!


Mina julklappar

Slänger in bilder på mina julklappar bättre sent än aldrig.
En tröja från Lindex.
Bikbok
Bikbok
Carlingsjeans och träningsbyxor
Tröja från nån affär i Stockholm
En plattång från nån hemsida, den bästa jag någonsin prövat/haft! Sen två mascarer och en concealer från åhléns.
En iphone 5, alla säsonger av the O.C, Hårpiller, Hårtork, Presentkort, Pengar och duschkräm, och en slagt ''donut'' g

Söndag

Idag har jag fotat med Ella. Som vanligt fastnar jag aldrig på bild men fick massa fina på Ella som jag dock inte får lägga ut men ni kan ju checka in hennes nya profilbild på facebook:')

Roadtrip

Var jävulskt skönt att få lägga sig efter att ha suttit i en bil från halv 3 idag tills nu ungefär, har dock haft en jätterolig dag. Vid halv 3 idag drog jag lina Maja Simon och Pontus påväg mot inlandet, när vi kommit till Boliden bestämde Maja sig att hon skulle ta en buss hem därifrån.. Vi andra fortsatte.. Åkte bil i cirka 4 timmar sen var vi framme, pontus köpte en bil sen for vi hem igen, vi hann bli stoppade av polisen å grejer men de löste sig! En sväng förbi dollarstore hann vi också!


tråkig måndag

Ikväll har jag inte gjort ett skit. Eller jo, vid 9 vart jag jävulskt sugen på chips å dip så tog en promenad till ica och drog med mig Sanya påvägen!


Let her go

Ikväll har jag varit med Emil Maja och Simon. Det började med att vi skulle fara å bygga en snökoja, när vi hade grävt cirka 10 gånger orkade vi Inge mer så då drog vi till vitberget där vi har myst hela kvällen!


Don't listen to a word I say

Gårkvällen var väldigt lugn, var inte utomhus 1 sekund typ. Jag Amanda Malin och Jennifer hade myskväll, vi började med att spela kort och äta typ, sen spårade de och vi började leka mörkerkurragömma i Amandas lägga osv.. Haha vi hade sjukt kul iaf! Imorse när vi vaknade fixade vi oss och gick ut och fotade. Slänger in två av dagens resultat.

Softar på stationen

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, sitter iallafall och väntar på middag nu, sen ska ja till Amanda.

Varför är det så långt till fredag från måndag men så nära till måndag från fredag

Hade sovmorgon till halv 1 idag, vaknade dock av en iskall hand på ryggen klockan 8, slog i knäet i väggen för jag blev så rädd.. Dagen har varit helt okej förutom att ja haft så ont i magen. Är på stan nu och tittar när Molly klipper sig sen ska ja hem å äta sen får vi se vad som händer ikväll!


Söndag

Steg upp klockan halv 10 eftersom Simon skulle hämta upp oss då, vid ungefär halv 11 var vi påväg till Piteå för att bada. Det var jag Olivia Simon Alexander Kenny Pontus Emil lina och Maja, det var riktigt kul! Avslutades med pizza innan vi for hem :)


Lördag

I lördags var det en lugn kväll som spenderades med Olivia Hugo Albin och vladdi


Fredags

Hade en så sjukt rolig kväll i fredags, vi hade ju en överraskningsfest för mollsan som strax fyller 17 år, lägger in några bilder, tog inte så många men!


Right back home with you

Imorgon är det fredag och jag kan inte längta mer än vad jag gör. Festligheter står på schemat och ska umgås med dom bästa såklart:') Ikväll har jag varit hos Amanda med hon och några brudar. Har pluggat nu ett tag men gav upp, kommer inte kunna somna heller för jag har så sjuukt ont i halsen och i näsan och i huve och i ryggen och överallt.. Usch, hatar att vara sjuk!

Jag saknar sommaren så det gör ont, vill ha sommar nuuuuu

När jag tittar igenom massa bilder från i somras måste jag säga att det här är verkligen den roligaste sommaren någonsin!

När du låg här bredvid, känns precis som igår.

Skoldagen idag gick väldigt trögt, vaknar inte av alarmet längre.. Vad ska jag ta mig till.
Kan inte heller somna på kvällarna, somnade vid 4 igår, jag tror alltid att jag ska somna värsta astidigt, sen när jag väl går och lägger mig kan ja ligga uppe i flera timmar.. Aja, Godnatt! Vi ser väl om ja slänger in ett till inlägg senare
 

Airplanes

Skolan gick sakta men säkert fram, känns förjävligt att vi har prov redan på fredag men.. Ikväll har jag varit på vitberget och umgåtts med mina favvisar.

Sena nätter, tomma glas


Ställ dig upp

Har varit och badat ikväll på edda med Simon Amanda Lina Maja Emil och Pontus, de va jätte kul men de kliar över hela kroppen nu så lär aldrig somna inatt.. Lär jag väl endå inte göra eftersom jag vänt på dygnet menmen..

I have lost myself again

Tumblr_mg65lcmly71rl7uz1o1_500_large

Lugn kväll

Sitter hos Olivia nu, bloggar från ipaden. Vi håller iallafall på att laga pommes som vi sen ska trycka i oss:') 
ikväll har vi inte alls gjort mycket, sett sen träffade vi emil och Pontus i typ 30 minuter!

This boy

Hade en jätte rolig kväll igår, har inte så mycket att berätta slänger in lite bilder:)!

Onsdag

Det här kan vara den konstigaste natten på ganska länge. La mig jätte tidigt typ vid 11 sen tror jag att jag somnade 2 men ja tror jag ändå var vaken, sen vaknade jag halv 8 och kunde verkligen inte somna om, var huuur pigg som helst. Gick och kissade sen la jag mig och somnade direkt och vaknar alltså nu, så himla onödigt hinner ´ju typ inte göra något nu, ska dock ringa och väcka Olivia nu, Puss

Nyårs

Hade en jätterolig kväll igår, slänger in lite bilder

RSS 2.0