Senaste dagarna

De senaste dagarna har jag varit i Burträsk en dag och ridit med Paulina och Elina. Har även varit i Sofias stuga i Vallen med Hon, Lina och Ebba. Sen igår så solade jag och badade senare på kvällen med Emil, Kenny Lina och Ogge. Har även fått veta att jag klarade nationella i matte och har aldrig varit gladare. Hittade även nån äcklig sak igår med Olivia.

Bra dag på bryggan

Igår var det så jäkla skönt ute, satt på bryggan med Ella i cirka två timmar och bara myste. Kim och Pär kom förbi ett tag också! På kvällen for Jag Malin Sofia Erik och Emil å fiskade någonstans vid falmark typpp, fick även somna bredvid världens finaste senare på kvällen!
Idag efter skolan följer jag med Elina hem till Burträsk och spenderar natten där eftersom vi är lediga imorgon.

Söndag

Har varit så sjuukt bra väder hela helgen och det är jag väldigt glad över! I fredags hade vi det väldigt mysigt hos Molly och igår så myste jag och Kim framför eurovision. Idag har vi bara solat och ätit typ, senare ikväll har jag inte riktigt några planer:)!


The weirdest people, are the best people

Torsdag idag då. Började klockan 12 idag och slutade 50 minuter senare, sjuukt skönt!
Efter skolan följde jag Molly till tandläkaren sedan vidare till stan där jag köpte en skinnjacka.
Ikväll har vi tjejer lirat lite fotboll sen bara myst hemma hos Molly!

Det kommer aldrig vara över för mig

Igår var det party som stod på listan, hade en helt okej kväll med mina underbaraste vänner! Ikväll har jag varit med Molly Linus Zacke och Olivia, vi for förbi Innervik en tväris och hälsade på lite folk och har nu landat i sängen i väntan på pojken min. Har även färgat håret och såklart blir de mörkare än fa-an varje gång:')

shine bright

Har haft en underbar vecka på Malta, kan berätta mer om det senare! Är iallafall hos Molly nu med hon Malin och Olivia, vi ska grilla snart och sen äta de såklart hehehe.
Sover hos Kim ikväll så skriver säkert imorgon eller nått sånt! Måste bara tillägga att mamma köpt ett schampo som luktar gudomligt gott!

https://cdn3.cdnme.se/3477924/6-3/pic_518a83ccddf2b31c770e6619.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3477924/6-3/pic_518a83d7ddf2b31ca561fc2b.jpg" class="image">


Lite Bilder



Livet är meningslöst

Sitter i köket med Molly och Josef just nu, Amanda och Alma är och äter nere i stan. Idag var det myrinvation i mitt och mollys rum så vi har flyttat ut till soffan istället men Josef gick och köpte myrspray så dom flesta är borta men jag vägrar då flytta in där igen:) Ikväll ska vi ner till staden och hitta på något kul men jag överväger att stanna hemma.. Är så jäävla trött och mår typ illa, måste ha ätit nå konstigt eller något. Känner mig så lame om ja stannar hemma en fredag och om jag går ner med dom kommer jag måsta vänta till typ jätteee sent för ja vågar ju inte gå hem själv mitt i natten men vi ser väl hur det blir. Puss

röd

Idag har jag bränt mig.. bara på låren axlarna och ansiktet då men de gör såå ont.. Amanda och Alma är och jobbar just nu och Molly står i duschen sen ligger Josef och sover på soffan och jag sitter vid datorn! BRudarna slutar klockan 7 så då ska vi ut och äta middag!

på malta

vi landade ungefär klockan 2 på tisdagdagen, brände mig lite på låren igår för de var sjuuukt bra väder! Imorse vart vi väckta av josef som kom inhoppande i sängen och snart ska amanda och alma iväg och jobba! Jag och molly ska sola, shoppa och sånt idag! Puss

RSS 2.0