Det finns bilder som aldrig suddas ut.

Händer verkligen ingenting intressant i mitt liv just nu, skolan flyter på sen umgås jag bara med vänner typ. Måste bara tilllägga att jag var och tränade igårmorse, har aldrig haft såhär mycket träningsverk någonsin. Kan typ inte ens sätta mig ner och om jag väl gör det sitter jag där tills jag är tvungen att gå haha..
Lina ringde precis och ikväll blir det bad på edda!
 

Kortfattat om helgen

I fredags blev det festligheter hemma hos Fanny, det var väldigt trevligt kan jag tycka!  Myskväll i lördags med bästa tjejerna. Vi åt suring, spelade spel, såg film och åt massa onyttigt. 
Igår for vi några stycken till bureberget där vi grillade och bara myste på! Kvällen spenderades med Amanda hemma i hennes lägenhet.
 

Nike pro

Frida beställde hem ett par svarta nike pro shorts till mig och henne, dom kom för ett tag sen och måste bara säga att det är dom skönaste träningsshort som jag provat iaf haha.. Har även ett par med mönster på!
 

Bilder från halloween

Har inte så många och dom är inte i så bra kvalla..
 
 
 
 
 

I feel so stupid for still loving you

Var på skolan idag och där hände inte alls mycket.. Praktik imorgon och sedan är det fredag. 
Väntar på middag just nu och sen ska jag va med Amanda och Sofia:)
Bild från när vi firade Sonia:)
 

All that I know is that I don't know how to be something you miss

Igår kom Amanda hem till Skellefteå, soooooom jag längtat. Var dock bara jag och Filippa som visste om det av henens vänner så det blev en liten surprise för dom andra! På dagen åt vi lunch tillsammans jag Filippa och Amanda och på kvällen gick Jag Amanda Malin Sofia Filippa och Olivia på bio, vi såg insidious 2 eller hur de nu stavas. Olivia fyllde nämligen år igår så vi ville göra något roligt med henne. 
En bild på mig och Amanda från i somras då hon va å hälsa påå
 
 

If i die, tell him i love him.

Sov hos Malin igår, vi åt massa gott och såg film och pratade. Kom ganska nyss hem och nu ska se lite gossip girl. Orkar inte praktik imorgon men har som inget val:') 
Skulle inte tacka nej till en sånhär middag:(
 

She spoke words that would melt in your hands

Det bjöds på festligheter både i torsdags och igår. Ikväll ska jag ta det jävligt piano med Sofia och Malin. Vill inte ens veta hur brun Sofia är.. Vi ska se film och äta massa gott:)
 

RSS 2.0