Helgen

Fredag: Var ju party i Lund för Anna, jag Julia och Isabelle käkade korv på natten som vanligt då.
Lördag: Vaknade upp hos Julia och det var sååå himla fint väder på dagen! På kvällen for vi till Hjoggböle för att vara med Martin och Elias. Vi umgicks med andra också men kul hade vi iallafall!
Söndag:Vi sovde över där till idag och idag har vi gjort samma sak som igår typ. Ikväll har jag varit och åkt skriller med mina favvisar. Efter det for jag Emil och Jonte till Big Smalj för dom skulle käka. Kan inte annat än säga att det har varit en toppenhelg!

Under my shades

Vaknade av att jag mådde mycket bättre än vad jag gjort dom senaste dagarna. Har fortfarande ont i magen så det är väldigt jobbigt men det är fredag så jag får leva med det. Slutar skolan nu och klockan halv 3 tar jag och Julia bussen till henne i Lund, Anna fyller år imorgon så vi ska fira henne ikväll, kommer bli superduperkul tror jag!

He got something special

Slänger in lite av varje i samma inlägg!
Var sjuk i både onsdags och idag. Krigade mig dock till skolan i Onsdags för den goda lunchen, fick knappt i mig då mat för jag hade så ont i magen.. Som jag förövrigt fortfarande har. Fick lov att gå till skolan imorse också för att göra bort ett engelska prov men efter det så bäddade jag ner mig i sängen igen. Har knappt sovit något sen i tisdags. Nog om mitt magont!

Var i umeå i tisdags med Amanada och Malin, donken for life säger jag bara!

Anton for även till thailand idag och jag kan inte vara mer avis, Olivia är ju också där och hon sitter och skickar så fina bilder och jag öööönskar bara att jag också kunde få vara där. 
 
 

Hjoggböle

Var en hyfsad gårkväll, spenderades med lite av de vanliga folket! Ikväll tog ja å Julia bussen till bure för att sen dra vidare till hjogg, vi körde skoter och åkte madrass efter osv! Imorgon blir de träning och spamys, puss

https://cdn1.cdnme.se/3477924/6-3/pic_51202687ddf2b35f647b18dd.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3477924/6-3/pic_5120269dddf2b35f2575a745.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3477924/6-3/pic_512026a8ddf2b35f204a4be2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3477924/6-3/pic_512026af9606ee1706932f76.jpg" class="image">


Friskis

Igår bestämde jag mig för att ta tag i träningen, köpte ett gymkort på friskis där jag nu mera kommer spendera massor med tid! Förhoppningsvis.

Tisdag

Vart väckt för cirka en halvtimma sen av Felix som är tillbaka i Skellefteå för han är sjukskriven så jag träffade han ett tag, han råkade sticka in en kniv under bröstet typ så, har egentligen sovmorgon till kvart i 10 men är redan vaken.. Nu ska ja börja fixa mig hejdå


Skriller

Får snart hämtning av Emil sen drar vi vidare till skogsvallen där vi åker skriller ikväll!

they see me rollin', I eat them

Tänkte att jag skulle börja med min nyttiga vecka idag! Efter jag bestämt mig går jag ner och ska äta middag och de första jag hittar när jag öppnar kylskåpet är tårtan från igår. Fa-an säger jag bara. VARFÖR ska det finns så goda onyttiga saker? 
Tort-torty-ponchik-ponchiki-eda-favim.ru-41589_large

Angående min tumblr

Fick en kommentar att ja måste ju länka min tumblr för att ni ska kunna följa den men om folk har ögon kan ni läsa på bilden:)

Hp marathon

Komme till Sanya vid 3 ungefär och sen dess har vi sett hp förutom två timmars paus då vi for på subway och käkade!


Yttervik

Två bilder från igår


I can't wait for it to be summer. No school, no worries, long nights and amazing memories.

Ska snart dra mig mot Sanya där jag spenderar natten förmodligen. Jag, Sanya och Hansson ska ha hpm hela dagen och natten lång. Vi får se hur långt vi orkar.. Till middag blir de förmodligen nå gott eftersom vi är så feta att vi alltid ska äta sliskmat. 
 

Emil

Idag fyller min underbara vän Emil 19 år! 

Forever is a lie

Gårkvällen var lyckat tycker jag! Har dock bara en bild att bjuda på.

I väntan på mat

I väntan på mat gör jag verkligen ingenting.. Efter skolan städade jag sen har jag sminkat mig nu, ska bara fixa håret och klä på mig så är jag redo för ikväll. Malin var här en stund men hon skulle springa ner och köpa en tröja så hon kommer väl snart. Sinicca och liv skulle komma kring klockan 6.

följ min tumblr


Allting går upp för mig när solen går ner

Ikväll är det party på g i yttervik. Har sån ångest eftersom vi har prov snart och jag kan inte så mycket.
Bjuder på en ny bild

Umeå

Efter skolan tog jag sinicca och liv bussen till Umeå, när vi kom fram rusade vi till donken. Sedan gick vi bara omkring, innan vi skulle fara gick vi tillbaka till donken för att köpa glass och då säger jag, åh hoppas William spetz går förbi! Sen tio minuter efter så kommer han in på donken och beställer glass, vi hälsar gladeligen på han sen smygtog vi några bilder, hihi! Nu sitter vi på bussen hem där också Elin Moa och lisen sitter, godkväll!


Sorrysorry

Har inte uppdaterat sen i söndags men har inte direkt haft så mycket att säga, ikväll har jag varit med Emil Sofia Nisse å jonte, vi for blandannat till yttervik och kollade in ett ställe där vi kommer va i helgen och sedan till Boliden! Har också fixat lite snyggt i mobilen, har inte fixat allt än, orkade inte göra klart igår


Söndag

Vaknade vid halv 11 idag och vid 12 mötte jag Sofia vid Nordanå för fotning. Vi for sedan hem till mig och såg film sen for sofia hem och jag gick till Olivia! Har just kommit hem efter att ha varit hos jonte ikväll och sett film, är ledig imorgon så ska ta en rejäl sovmorgon kan jag lova. Godnatt!


Mellomys

Har haft en mysig kväll ikväll med mina favvisar, vi har sett mello, pratat, dansat och ätit. Är hemma riktigt tidigt ikväll eftersom jag är grymt trött. Nu ska jag slå på en film sen sova. Puss

Spruta

Igår tog vi spruta på skolan mot tbc, kan inte direkt säga att den gjorde ont just när man tog den men cirka 10 sekunder efter brände det i hela armen typ. Ser också ut som att man har en storjävla finne på armen nu också av sprutan.. Kan lägga in en bild senare hur det ser ut just nu.

Fredag

Gårdagen bjöd på festligheter, fast man kan kalla det en mera lugn fredag än vad det brukar vara! Vi var några hos Sonia och mysdrack lite osv, slutade iaf med att jag hamnade i min egen säng inte allt för sent! Idag ska jag bara se film och ikväll ska jag göra samma sak!

RSS 2.0