Helgen

Började fredagskvällen i Julias lägenhet vid edda. For sedan vidare till falmark där det var överraskningsfest för Anna som fyllde 18! Sov sedan hemma med Maja. 
I lördags var jag på edda och badade med Linnea och på kvällen for jag till Lisa som också fyllde 18. Flängde runt typ hela kvällen men kul hade jag iallafall! 
Igår gjorde jag inte så mycket alls, gick ut på en långprommis med Malin och på kvällen for vi och grillade.
 

Skorna finns kvar!

Skorna finns kvar! 
Måste bara säga att det är en vääääldigt stor 37a, min syrra har 37,5 cirka och hon kunde ha 36orna. 

Freeeedag

Sovmorgo til halv 11 på fredagar är underbart skönt. Sen slutar jag 2 så kan inte annat än att älska fredagar!
Efter skolan går jag direkt hem eftersom mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Moa kommer förbi en stund och ska prova skorna och efter det börjar jag nog fixa mig inför kvällen som spenderas hos Julia i hennes nya lägenhet!
Denna utsökte tårta är made by me i onsdags på matlagningen
 

Om du vill ha mig nu kan du få mig så lätt

Kvällen har bestått av grillmys i myckle med Emil, Lina, Erik, Malin och Nisse!
La mig i sängen för en stund sen och fick nyss vet att vi inte har någon psykiatri imorgon så börjar kvart i 1, så jäääääävla skönt. Nu ska jag fortsätta kolla tumblr lite sen se 90210 tillls jag somnar. Godnatt!
 

Klänning&Skor

Det här är alltså klänningen och skorna jag beställde. Klänningen ska jag behålla men om någon är sugen på att köpa skorna i storlek 37 kan ni ju höra av er:)
 

Friluftsdag

Började morgonen med att promenera till erikslid där vi skulle ha friluftsdag idag. Vi gjorde inte alls mycket och det var gryymt tråkigt. Fick sluta 11 iallafalll så det var skönt! Efter det hämtade Emil mig och sen for vi och käkade lite lunch. Nu är jag hemma och gör absolut ingenting. Vill inte lägga mig i soffan eller i sängen för då kommer jag somna och vakna upp typ 9 ikväll och då kommer jag vara vaken hela natten som vanligt haha..
Sötnosen
 

Nelly

Beställde två saker från nelly för cirka två veckor sen. En klänning och ett par skor. Jag beställde storlek 36 och min syrra beställde storlek 37 i likadana skor. 36 var alldeles för stora för mig och 37 var förstort för min syrra så hon fick ta mina skor. Antingen skickar vi tillbaka 37orna eller så försöker jag sälja dom! 
Kan lägga in bild senare på både skorna och klänningen!
 

Måndag 17/2

Snart är det nästan en månad sen jag bloggade senast.. Har mestadels ingenting att blogga om förutom vad jag gör på dagarna som kanske inte är så jätte intressant. 
Helgen bestod av festligheter på fredagen och myskväll med Sonia dagen efter! 
Slänger in lite random bilder från de senaste veckorna!
 
 
 

RSS 2.0