Helgen

I fredags for vi till sanatoriumet i Sandträsk, hade faktiskt lite högre förväntningar än vad jag fick vara med om. Det var väldigt tråkigt att det var andra som också skulle in där samtidigt som oss så det förstörde ganska så mycket. I lördags for jag och Mickan till Burträsk till Elina å bara myste på med massa där:)
 

4 månader med min finaste igår

 
 
 
 

It's all coming back to me now

Idag har vi skolfoto. Vi har ALLTID idrott någon lektion innan, har alltid varit så även på brännan känns det som. 
Har iallafall historia nu och det suger
glada kamrater
 

Tisdaggg

Idag har vi varit ute och gått två lektioner, i värmen, med långkläder. Kollat på lite filosofi med Erik  å så!
Sen har vi tydligen vägglöss här på skolan och det känns ju inte heller vidare mysigt. Sitter iallafalll på sista lektionen nu och slutar om fem:)
 

Måndag

Idag började skolan om tyvärr, hade lagomt roligt med mina classmates som vanligt då men guuuud så jobbiga dagar och vilka jobbiga ämnen vi fått. Suger också att Julia har bytt till fordons så henne kommer vi verkligen att sakna! Ikväll blir de nog lite fiske med några roliga! 
en bild från midsommar
 

Det finns saker jag saknar.

Kan berätta att det händer ingenting kul alls i mitt liv just nu det är därför jag aldrig uppdaterar. Gör verkligen ingenting speciellt. I sommar har jag inte gjort så mycket alls än att bara vara här hemma i skellefteå och umgåtts med vänner! Har varit på bröllop och dop också, lilla Birk har nu döpts och han är väldigt söt.
Sexig mamma i bakrunden:)
 

RSS 2.0