Lördag

Ikväll har jag varit med Olivia Emil och Tim, vi drog ihop ett gäng och körde bilkurra i bureå. Har nyss kommit hem och ska nu krypa ner framför ett avsnitt av Grey's. Godnatt
Blev även ritad på idag av Olivia och Colin, mycket fint!

Fredag

Ikväll har jag varit hos Simon med Amanda Malin Emil Pontus Olivia Sofia Jennifer osv, vi var där ett helt gäng iaf:)!

Gårdagen och idag

Igårkväll var jag med Julia, vi hade ingenting att göra så vi for till Ebba där hon, Sofia Olivia och Jennifer var! Efter ett tag kom Lahti och Johan och vi gjorde inte så mycket. Jag och Julia var sjukt sugna på mat så vi gick till frasses men det var stängt, då gick vi hem till mig och sov. Idag har vi solat och ätit sen for jag på stan med Filippa och Lovisa!

Onsdag

I onsdags körde vi julklappsspelet hos Amanda, efter det for vi till Simon och där träffade jag även Cajsa som jag inte har träffat på jag vet inte huuuur länge, Vi hade sjukt kul iaf!:)

Julbord

Har käkat julbord idag, igen. Riktigt jävla gott, det enda dåliga är att man typ ej kan gå efteråt.. Ligger typ i sängen i tre, fyra timmar innan man kan göra något hehe. Är hos Amanda nu, ikväll har vi varit med Emil, Tim, Pontus och Simon i amandas läggga och nu har vi ingen aning om vad vi ska göra:))!

Ny mobil

Har ny mobil så smsa 0706566669, har inga nummeeer

Yesterday and days before

Gårdagen var hur bra som helst, kan slänga in två bilder på mina julklappar nu, man ser dock inte så mycket men ska ta bilder på allt enskilt senare:)
 

Julafton

Har sminkat mig och ska bara locka håret sen ungefär om en timme går vi upp till Moster och ser Kalle Anka där, sen äter vi sen öppnar vi paket, ska höra me amzan sen om hon villl träffas ikväll som vi gjorde förra året! 
Lägger ut bilder sen.
Christmas-tumblr_large

Close to each other

For ju till Lisa igår, vi såg typ film och gick ut på en promenad. For vid halv 3 för då kom Kevin och skullle sova där! Idag har jag lunchat med Jullan och vi hann prata om ganska så mycket! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, blir förmodligen att ta det lugnt eftersom att det är kvällen innan julafton!

Die in your arms

Drar mig mot Moröbacke nu där ja ska umgås med lisa!

I'm still here


The luckiest girl on the planet

Har nu kommit hem från en riktigt rolig gårkväll. Ska ta tag i städningen snart och ikväll blir det förmodligen skriller!

.


Gårdagen

Igår gjorde jag inte speciellt mycket, slutade vid halv 10 så då käkade jag och Elina på subban sen väntade jag med henne tills hennes buss gick:) Efter det for jag hem och sov fram till 6 ungefär. Efter middagen for jag mamma moster och Frida på solbacken och efter det for jag till Sofia och där fixade vi våra naglar! Vi hann även träffa Lina och 'Lucas som hade julfest på Kanalen, riktigt fina var dom!
Saknar junis mer er 

vb

Har varit i backen ikväll osv, var väldigt kallt dock. Nu ska jag fortsätta på pll sen sova, puss
Imorgon bjuppa elina förmodligen på subway, älskar henne<33<<33<<33<3<

That's how it is

Drar till backen nu med sofia, puss
gammalbild

Ny granne

Den 1 JAnuari får ja en till granne, wihoooo kompis va vi ska lira fifaaaa

Svar

Fick en fråga om jag har tandställning, Nej det har jag inte men jag skulle jättegärna vilja ha det! Är grymt onöjd med mina tänder.

Madrassåkning

Ikväll står madrassåkning på schemat med samma folk som igår:) Var och åkte skridskor igår med massa roligt folk:)!

Halv 1

Hade sovmorgon till 25 över 12 idag, jävlar skönt det var! 
En gammal bild på mig och Hansson från 9an

Dagen

Den här dagen har bestått av ingenting alls förutom att vi var upp till moster en sväng eftersom hon fyller år!

we are a secret

Lirar med den här fina mobilen nu när min iphone är stendöd. Går inte göra någonting åt den och har ingen garanti eller något så nu får jag leva med den här fina:')

Söndag

Idag känner jag för att göra exakt ingenting. Sitter i köket och har kollat på olika videoklipp nu i ungefär 45 minuter. Pappa for just ner på stan med min mobil som ej funkar:( Är så himla ledsen att jag typ bara vill ligga i sängen och grina. Nej men nästan, har ungefär allt på mobilen, hela sommaren, hur mycket bilder som helst och allt möjligt. Nu kommer allt försvinna eftersom att man måste ansluta den till itunes och den lyser inte ens utan laddare så det är nog ganska så kört för mig. Har inge försäkring heller eller nånting så kill me please.
 

mingel

Ikväll har jag haft en underbar kväll med mina finaste vänner! Det började med att vi for till vitberget för grillning och madrassåkning. Elden sket sig där ett tag så alla for hem till Sofia. Vi såg int ens en halv film innan vi hade landat hemma hos Tobbe! Mamma hämtade mig för cirkus en timme sen och då for vi och köpte mat, kan tyvärr inte slänga in nå kuliga bilder eftersom jag inte har någon iphone :')

Iphone trasig

:(

One red thread

Sitter i min säng som jag i princip har gjort hela dagen. Slutade vid 1 så då gick jag hem och gjorde typ ingenting. Har iallafall duschat nu och sminkat mig. Är redan klar och vet inte riktigt när jag ska börja dra mig mot Sonia, som är nyhemkommen förresten!! Ska iallafall vara med hon och Malin ikväll, vi hittar säkert på nå skoj:)!

Sötaste läraren


lyppe

Nu tror jag att vi tar rast

kljhgrdesf


Lugn kväll

Ikväll har jag haft en riktigt lugn kväll, bara varit inne och så. Var nyss ute och träffade felix en stund och ska nu fortsätta se pll, Godnatt!

botox

Hej jag gör ingenting satt ni vet

Uncover

nybilden

When you love some one but it goes to waste

Har just bäddat ner mig i sängen och väntar på att Sofia ska komma. Ikväll ska vi förmodligen till vb sen efter det måste jag ta tag i lite plugg!

12/12/12

Tumblr_mewpywt35y1r2isoeo1_500_large

Someday this pain Will be useful to you


tattooo

Skulle riktigt gärna vilja ha en sådan tattoo

Great minds discuss ideas

Ikväll var vi förbi på vitberget igen, lite trevligare var det idag eftersom det var lite roligare och socialare folk där! Ligger just nu i sängen och ska sova men kan inte sluta tänka


Yesterday

Hade en riktigt bra kväll igår i backen, for dit med Sofia och Malin och där träffade vi Emil, kenny lucas och alla. Ikväll ska jag förmodligen dit igen om det inte är så fruktansvärt kallt. Hoppas på att graderna stiger mot 10 iaf!

Vitberget

Snart far jag Sofia Malin och Olivia till vitberget och ska åka för första gången på väääldigt länge. Känner att jag kommer att ramla första åket bara för att jag är jag.

Måndag

Idag är det måndag, igen. Hatar måndagar. Då vet man att det är så långt till fredag. Varför är de så nära från fredag till måndag och så långt från måndag till fredag?

Måndag

Idag är det måndag, igen. Hatar måndagar. Då vet man att det är så långt till fredag. Varför är de så nära från fredag till måndag och så långt från måndag till fredag?


mina områden

Idag har jag och Amanda inte alls gjort mycket, började med att vi gick på ica och köpte massa gott sen har vi mest legat i hennes säng och sett film osv. Ikväll blir det nog att åka skriller!

www.faanky.blogg.se


She holds a key

Fett risig bild, somnade i sminket igår så vill helst inte visa mitt fina ansikte :') Idag ska jag och Amanda äta så jävla mycket och bara ligga i sängen har vi bestämt!

Helgen


:')


Guys have no idea  how long something they say can stay in a girls mind.

Grattis mina fina

Idag fyller två av mina finaste vänner år! Älskar er och hoppas att ni får en underbar födelsedag, ses ikväll!

Lucia

Det här var ungefär exakt för ett år sedan på Lucia. Saknar brännan så otroligt mycket! Ska iallafall och kolla på Brännans lucia med Linnea!

Die in your arms

Nu är det matdags sen kommer mallis
Saknar er brudar, på imorgon ses vi!

One grain of sand

Ikväll kommer Malin hit, vi ska förmodligen fara och bada antar jag. Slutade klockan 1 idag, då for jag på stan med Elina och Anton. Nu ligger jag i sängen och väntar på bättre tider.

extra

Slutar tidigt idag, känns riktigt skönt. Börjar svenskan nu, puss

Mikroorganismer kan dö

Har precis haft prov. Gick väl sådär. Hoppas iallafall på ett E. 
geeeeeeeeemig tröjan

skola kan ta sig, lika så min sjukdom

 

Mind your manners

Vaknade upp bredvid min finaste idag, han for på match klockan 12. Följde mamma till flygplatsen för att hämta upp Frida och Anton som har varit i Stockholm. Kan lova att vi höll på att köra fast cirka ´243 gånger. Efter det for jag ner på stan med Molly och Dino och efter det gick vi och åt! Ikväll har jag jobbat med Molly på korpenhallen, bjuder på en läckerbild
 

Lördag

Har tagit på mig myskläder och har just städat rummet! Ska snart hoppa in i duschen och sen kanske jag börjar å fixa mig till ikväll. Har endå ingenting annat att göra!
'

Älskar julen

Är det bara jag som verkligen älskar julen? Visst, det är kallt och sånt men själva julstämningen är så himla mysig! 

Gårdagen


RSS 2.0