I hate the idea of anyone else having you

I fredags var vi ju som sagt hos Jonte, vi drack och hade det mysigt. Igår gjorde jag inte speciellt mycket, var med Malin och vi var med Nisse och Erik ett tag också. Sofia for även till Turkiet igår och kan inte annat än säga att jag är fruktansvärt avis. 
Har hunnit med en sväng på stan idag med Julia och har även städat mitt rum. Nu ska jag återgå till Gossip girl!
 

Fredag

Har historia nu, det är verkligen den drygaste lektionen någonsin. När den är slut ska jag ner på stan och möta upp Sofia och fixa lite saker! Ikväll ska vi till Jonte och äta middag och sen ser vi vad som händer:)
 

I fell for everything

Torsdag idag då, bara en dag kvar till vi har lov. Är hemma från praktiken idag för min syster har smittat mig med hennes hosta som jag har irriterat mig över dom senaste nätterna. Kan inte sova på natten för jag måste hosta varannat andetag:') Sitter och försöker installera The sims på datorn men det går åt helvete kan jag lova. 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ladda upp inför helgen. Planerna är lite oklara ännu men något kul lär väl dyka upp!
 

Jag vet hur ont det gör när hoppet dör

Började praktiken klockan 1 idag, det var ganska skönt eftersom jag fick sovmorgon men just nu vill ja hem. Går till 8 ikväll och då måste jag hem och plugga till imorgon eftersom jag glömt att vi hade prov:') har inte ens datorn hemma så får hoppas att någon kan skicka det till mig som har det. 


Söndag

Kvällen var bestått av middag hemma hos Pontus med han Malin Emil och Anna. Har världens ångest för praktiken imorgon, usch det är såå jobbigt. 





Dollarstore

Blev inte mycket krattning igår haha.. For på dollarstore med mamma Frida och Julia istället! Hittade lite nödvändiga småsaker. På kvällen var jag med Emil lina Anna och Pontus, vi gjorde inte alls mycket men måste säga att det var en av dom roligaste kvällarna på länge faktiskt. 
Var typ mycke snö i Piteå endå

Oj vad jag saknar sommaren




Lördag



Idag tar jag tummen ur arslet och krattar gården, ska först dricka upp hela vattenkranen dock.. Vid lunchtid följer jag familjen till dollarstore. 

Du bär en mask som du tror ingen ser.

Kvällens planer är lite osäkra ännu.. Kommer iallafall umgås med Sofia och Malin som jag vet just nu, vad vi ska göra är inte helt spikat men nånting kul får vi hoppas på:)
Bild från pdol
 

Can't forgive you for taking such a big piece of me with you

Första veckan avklarad på nya praktiken. Fick gå med en sån härlig person idag så det var typ kul idag hehe. Har just kommit hem och funderar på om jag ska på mig varma kläder och gå ut och kratta, är inte direkt den rikaste så skulle behöva lite cash.. Ikväll efter middagen ska jag och Maja på edda å plaska runt, vi får se om det hänger med någon fler:)!
 

I remember being all yours and now you closed all our doors

Var fett jävla kallt å promenera kan jag säga, gick och mötte Sofia och Malin ett tag och pratade lite med dom. När jag kom hem tog jag mig en dusch sen åt jag glass. Som jag nu ångrar eftersom min mage typ skriker för den gör så ont. Har alltid ont i magen vet typ inte hur det känns att inte ha det haha.. 
Har verkligen inga bilder på den här datorn.. Det här är min katt som är min trogna pojkvän. Btw så håller han typ på att dö (för 45809 gången) men tror det är allvarligt nu:(
 

I don't wanna spend another night alone

Har lyckats plugga lite till historia provet som vi har på fredag, dock så fastnar ingenting i min hjärna. Varför ska vi kunna om franska revolutionen? Funderar på att gå ut på en promenad efter min mobil fått i sig lite batteri!
Bjuder på lite bilder från arkivet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don't know where i'm going, but i'm on my way

Sorrysorry för min dåliga uppdatering. Enda gången jag tänker på att blogga är på lektionerna för då tänker jag på allt annat än skolan hehe. Helgen var rolig som vanligt och har nu gjort två dagar av praktiken på det nya stället. Tiden går mycket fortfare på hemtjänsten men om det är roligt, nej. Inte alls. 
Igår var jag Malin och Sofia på edda och badade på kvällen sen efter det for jag hem och gjorde ingenting. Gör verkligen ingenting nu för tiden. Det suger
 
 
 

Fredag

Efter skolan far jag och Jullan till henne och fixar oss lite inför ikväll, senare kommer det ännu fler tjejer och då lagar vi middag och senare beger vi oss till mycklee!
 

Shoppat lite i Umeå

Har haft en sjukt rolig dag i Umeå med Sanya, vi var även med Amir och Josef större delen av tiden! Kom hem vid halv 8 och for då till Sofia en stund. Hittade inte så mycket i Umeå, eller rättare sagt får jag inte shoppa upp alla mina pengar hehe. Men fyndade iaf ett par jeans från monki, en mössa från carlings och ett armband från Gina. 



Bloppis!!

Här är min och Sofias bloppis, ifall ni är intresserade eller har några frågor hör av er till 0730200805 (Sofia) eller 0706566669 (Fanny), eller så kan ni höra av er till facebook. Vi skickar inte plaggen utan vi möts upp. Ursäktar för de taskiga bilderna och de vita tröjorna ser en aning gula ut men är bara glödlampeljuset som gör att de blir gult ljus.
Ginatricot, storlek S, 20:-
Cubus, storlek 75b, 10:-
BikBok, storlek S, 40:-
 
BikBok, storlek S, 100:- (litet hål i innerryggen, men inget som syns)
 
Ginatricot, storlek XS, 30:-
 
VeroModa, storlek L, 30:-
 
H&M, storlek 36, 40:-
 
VeroModa, storlek S, 50:- (knappt använd)
 
Monki, storlek S, 30:-
 
Fakeadidas från turkiet, storlek S, 40:-
 
Bikbok, storlek XS, 20:-
 
Ginatricot, storlek XS, 20:- (Använd 1 gång)
 
Cubus, storlek XS, 20:-
 
JC, Storlek XXS, 30:-
 
Monki, storlek S, 30:-
 
Cubus, storlek 140, 30:-
 
 
H&M, storlek XS, 30:-
 
BikBok, storlek S, 40:-
 
JC, storlek XS, 20:-
 
BikBok, storlek XS, 20:-
 
JC, storlek XS, 40:- (Aldrig använd, failade i redigeringen så den är inte fläckig irl)
 
H&M, storlek XS, 40:- (aldrig använd, prislapp kvar, sticks litegrann)
 
H&M, storlek 40, 20:-
 
BikBok, storlek XS, 40:-
 
H&M, storlek 146/152, 40:- (Aldrig använd)
 
H&M, storlek 36, 20:-
 
GinaTricot, storlek S, 20:- (lite noppig)
 

I hate that i'm still hoping.

Kvällen har spenderats med dom vanliga bästavännerna! 
Imorgon är jag ledig från praktiken så jag och Sanya tar bussen till Umeå vid 1 för lite shopping! 
Jag och Sofia tänkte ha en liten bloppis också så den lär väl dyka upp här och på Sofias blogg någon dag framöver!
 

Gårkvällen

Efter att jag hade taigt en nap i cirka 2 timmar ringer Sofia och inom 10 minuter sitter jag i Emils bil med Sofia Nisse och Emil. Vi följde Emil som skulle käka och sen hade vi verkligen jätte tråkigt och hade inget alls att göra.. Som tur är har vi endå alltid roligt även fast vi har tråkigt haha.. 
gammal bild
 

When you love someone but it goes to waste, could it be worse?

Har bara kvar tre dagar av praktiken nu, söndag tisdag och torsdag. Fast börjar ju på en ny praktikplats direkt efter det och det ser jag inte fram emot alls:) Kan iallafall berätta att jag fick en akuttid hos tandläkaren imorse för jag har haft så äckligt ont i en av mina framtänder sen i söndags. Kom dit vid halv nio, vart seriös plågad till döds kändes det som, hon knackade och bankade och ryckte och satte en kall tuss och kunde faktiskt inte hålla tillbaka tårarna. Flännande inte men kan erkänna att det rann två tre tårar men det gjorde så fruktansvärt ont. Och inte nog med det, då säger hon att dom måste bårra ett hål rakt in i tanden för att kolla om den lever:) Fick många sprutor både i tandköttet och i gommen. Bedövningen tog aldrig på just den tanden så fick ytterligare nån spruta, efter en stund såg det ut som jag hade stoppat upp 5-6 snusar under läpppen haha.. Dom borrade iaf hål och rensade hela tanden och borrade mer och gav mig en spruta i tanden och gud vet vad.. Såklart hade min framtand dött och efter 2 timmar fick jag fara därifrån, dock är inte tanden bra utan måste tillbaka två gånger till om cirka en månad då dom ska göra en rotfyllning. Ja, dagen har inte varit så bra, nu är de fel på båda mina framtänder, skulle inte förvåna mig om dom lossnar också:)
Bild från i helgennnn
 

RSS 2.0